Dakopeningen

Extra daklicht

Veel van de leefruimtes in huizen onder daken zoals keukens, slaapkamers en werkplekken krijgen weinig daglicht. Met dakramen en lichtkoepels kun je de daglichttoetreding verhogen en zo het wooncomfort verbeteren. Ze kunnen, naast het daglicht, ook de benodigde frisse lucht brengen door een ventilerende variant toe te passen. Ventilerende dakramen en lichtkoepels kunnen vervolgens weer uitgevoerd worden en handbediende en elektrisch bediende uitvoeringen. Ze geven natuurlijk licht en lucht op donkere en benauwde plaatsen. Dakramen en lichtkoepels zijn naast de verhoging van het woongenot ook waarde verhogend voor uw woning of gebouw.

Van Braak Dakmontage kan alle verschillende modellen dakramen en lichtkoepels voor u monteren. Kijk maar eens op deze website bij de onderdelen Luxbox,Roto,Fakro en Velux. Hier is alles te vinden op het gebied van dakramen en lichtkoepels.

Een dakraam en een lichtkoepel plaatsen is geen grote verbouwing. Vaak is de constructie aanpassing van het dak en de montage een eenvoudige klus zodat wij binnen een dag weer weg. Jeroen van Braak Dakmontage is gecertificeerd in de montage van Fakro producten. Op deze website is de catalogus is raadplegen, zodat u zelf kunt kijken welke producten er zijn. Mocht u advies willen en een offerte voor de montage dan kunnen wij uiteraard dit voor u verzorgen.

Naast Fakro kunt u ook voor Velux producten bij ons terecht. Ook van de Velux producten is documentatie via deze website te vinden.

Jeroen van Braak Dakmontage heeft goede contacten met beide fabrikanten. Levertijden voor de standaard producten zijn klein. Eventueel speciaal maatwerk kunnen wij ook voor u bestellen. Maatwerk heeft wel een langere levertijd.

Jeroen van Braak dakmontage doet er alles aan de kwaliteit van de producten te waarborgen. Uw  dakraam, dakvenster of lichtkoepel wordt dan ook met de grootste zorgvuldigheid behandeld.