Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bitumineuze daken treft men vaak aan op kantoren, bedrijfspanden, garages, woningen, dakkapellen en tuinhuisjes. Een bitumen dak vormt een beproefd concept waarbij de ontwikkelingen niet stil hebben gestaan. Voor nieuwe daken is bitumen een prima keuze en Van Braak Dakmontage zorgt ervoor dat uw nieuwbouw dak de bedekking krijgt die het verdient.

De werkzaamheden hoeven zich niet alleen tot de dakbedekking te beperken. Wij hebben voor opdrachtgevers (zowel zakelijk als particulier) ook al complete garages, bergingen, erkers en andere uitbreidingen gemaakt. Alle werkzaamheden worden dan uitgevoerd met de zelfde zorg en met dezelfde kwaliteit als de door ons gemaakt dakbedekkingen.

Wij kunnen voor u, bedrijf of particulier, een passende offerte maken. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over welke werkzaamheden wel-  en welke werkzaamheden niet tot de opdracht behoren. Om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen stemmen wij onze planning op uw planning af. Wij stellen alles in het werk om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.