Roto

logoRoto~143x63De hoogwaardige Roto-producten worden voor 90% in Duitsland gemaakt en zijn alleen te verkrijgen via erkende handelaars en professionals van de sector van de dakbedekking.

Jeroen van Braak levert en monteert uw Roto product. Of het nu een dakvenster, of zoldertrap betreft u bent bij ons aan het juiste adres. Uw kunt op onze website wat indrukken op doen van de Roto producten en er staan diverse links naar verdere informatie over de leverancier en de producten. Uiteraard wil Jeroen van Braak Dakmontage u adviseren om de juiste keuze te maken.

Designo RotoComfort i8
Techniek die je voelt en niet ziet. Dat was de richtlijn bij het ontwerpen van het volautomatische kantel-/zwenkraam RotoComfort i8. De bediening verloopt heel eenvoudig en met een druk op de knop, uiterst modern via Smartphones of tablets en zorgt zo bij jong en oud voor veel bedieningsgemak.

klik hier voor meer informatie

 

 

Desisgno R8 uitzet- tuimelvenster met een opening van 45gr

Het naar buiten openend dakraam Designo R8 is gefabriceerd volgens het Roto-principe: het scharnierpunt bevindt zich bovenin en dat maakt totale opening naar buiten over 45° mogelijk.Naast deze maximale opening beschikt u over een enkele bedieningshandgreep met 2 vaste tussenliggende openingsstanden. Bij Roto zijn de standaardmodellen voorzien van dubbele beglazing met hoge prestaties en bescherming tegen de zon. Als extra optie is een geïntegreerde isolerend blok te kiezen die het mogelijk maakt een aangename kamertemperatuur te handhaven.

 

Designo R7 Top- tuimelvenster

Genieten van een mooi uitzicht is gezelliger wanneer u rechtop staat. In tegenstelling tot de courante modellen, van andere leveranciers, die opengaan door te wentelen rond een centrale as, kantelt dit raam open langs de bovenkant waarbij het scharnierpunt zich in het bovenste derde van het raam bevindt. De vleugel van het raam neemt in de leefruimte geen plaats in; u kunt het raam dus benaderen zonder hindernissen en genieten van een panoramisch uitzicht. Verder beschikt u onderaan het raam over één enkele gemakkelijk bereikbare bedieningshandgreep. De handelingen om het raam te openen, te sluiten of in ventilatie te plaatsen lijken niet langer op een kruistocht. Dunnere profielen garanderen meer lichtinval. Een driepuntsvergrendelingssysteem zorgt voor veiligheid en welzijn.

 

Designo R6 en R6 Rototronic Dakvenster met centraal scharnierpunt

De kenmerken van de Designo R6 zijn extra licht en goed geïsoleerd. Doordat dit dakvenster is uitgerust met een drie dubbele laagse  emissiebeglazing is dit een energie zuinige oplossing. De R6 is er in een handbediende en gemotoriseerde versie . De R6 is een ideale aanvulling voor het 45° uitzet-tuimelvenster Designo R8 voor nog meer licht in uw woning!

klik hier voor meer informatie over Roto producten