Dakreparaties

Kleine dakreparaties

Door een flinke regenbui, storm, sneeuw of vorst, kan uw dak gaan lekken.  Wij begrijpen dat u lekkages snel gedicht wilt om gevolg schade te voorkomen hebben en zijn daarom direct ter plaatse om het probleem aan de dakbedekking of dakconstructie te verhelpen. U krijgt direct, en vooraf, een prijsindicatie zodat u snel kunt beslissen of u uw dak door ons laat repareren.

Bitumineuze dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn waterdicht gemaakt met een dakbedekking van bitumen. Een bitumineuze dakbedekking heeft unieke eigenschappen zoals duurzaamheid, waterdichtheid, een uitstekende hechting aan de ondergrond en een eenvoudige verwerking zijn. Het is een toepassing die al jaren gebruikt wordt maar die in de loop van de tijd steeds verder is ontwikkeld. Bitumen is daarmee een hoogtechnologisch product met een groot scala van toepassingen. Vooral u hoge eisen stelt aan waterdichtheid en product zoekt die lang mee gaat dan is een dakbedekking van bitumen een logische keuze.

Complete renovaties

DakreparatiesJeroen van Braak Dakmontage is gespecialiseerd in het repareren van bitumineuze dakbedekkingen. Wij voeren kleine dakreparaties uit maar ook complete renovaties. Al het benodigde materiaal en materieel om uw lekkage of dak-probleem op te lossen is aanwezig in onze bedrijfswagen zodat wij, als het nodig is, de werkzaamheden snel kunnen uitvoeren. Wij verwerken de bitumineuze dakbedekking op platte daken maar ook op hellende daken.

Mocht het in uw situatie nodig zijn dan vervangen wij ook het aanwezige isolatiemateriaal. De materialen die wij hierbij gebruiken zijn alleen van professionele kwaliteit. Dit geldt voor de bitumineuze materialen, de isolatie materialen en de benodigde bevestigingsmaterialen. kwaliteit in uitgevoerde werk en de gebruikte materialen staan bij ons op de eerste plaats.

DakreparatiesUiteraard verzorgen wij bij het uitvoeren van onze dakreparaties ook de benodigde sloopwerkzaamheden en opruimwerkzaamheden. Het eindresultaat is voor u altijd een prima uitgevoerde reparatie of renovatie van uw dak en een schoon opgeleverde werkplek.