Overig

Onderhoud

Dak onderhoudEen goed dak verdient het om goed onderhouden te worden. Om de levensduur van uw dak te verlengen, dient uw dak jaarlijks te worden geïnspecteerd. Een klus die u niet even zelf kunt uitvoeren. Door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten nemen wij u deze zorg uit handen. Wij inspecteren jaarlijks uw dak en voeren eventuele kleine herstelwerkzaamheden direct uit. U krijgt van de inspectie keurig een rapportage, zodat u precies weet wat er moet gebeuren of waar u in de toekomst rekening mee moet houden. Zo behoudt u de kwaliteit van uw dak en is deze verzekerd van een aanzienlijke langere levensduur.

Dakinspecties

DakinspectiesTwijfelt u over de fysieke staat van uw dak? Heeft u andere vragen met betrekking tot de waterdichtheid van uw dak? Neem geen risico met een verouderd dak want schade als gevolg van wateroverlast kan behalve dat het erg vervelend is, ook erg gevaarlijk zijn.
Jeroen van Braak dakmontage kan gratis voor u een inspectie uitvoeren en, geheel vrijblijvend, een offerte maken voor de eventuele benodigde reparatie.

Deze offerte heeft u binnen enkele dagen in huis zodat u snel kan beslissen.

Spoedservice

spoedserviceHeeft u een lekkage? Dan heeft u er natuurlijk belang bij dat deze lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Wij hebben vrijwel altijd tijd voor deze spoed klussen. Neem daarom telefonisch contact met ons op via 06 55 37 16 30 en wij zullen uw probleem zo snel mogelijk verhelpen.


Dakwerk is vakwerk, en onze specialiteit.